NATEČAJ NAJ PRISPEVEK AKCIJE VETER V LASEH

NATEČAJ NAJ PRISPEVEK AKCIJE VETER V LASEH

  • 25.04.2014
  • V okviru akcije Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti razpisujemo natečaj za naj foto, video, likovni in literarni prispevek na temo Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti.
Športna unija Slovenije v okviru akcije Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti razpisuje NATEČAJ za NAJBOLJŠI PRISPEVEK (foto, video, likovni in literarni) na temo VETER V LASEH - S ŠPORTOM PROTI ZASVOJENOSTI.
 
Imate radi družinske sprehode, mogoče napet boj v igri med dvema ognjema ali čas, ki ga na igrišču preživite vsi skupaj? Se pri tem tudi obilno zabavate? Ujemite trenutek sredi športa in zabave in ga zabeležite v obliki fotografije, slike, zgodbice ali video posnetka.
 
Namen natečaja je izbrati najbolj zabavne, zanimive, izvirne foto, video, likovne in literarne prispevke, ki prikazujejo zabavo in druženje cele družine ob športu; doma, na počitnicah, na prireditvi Veter v laseh,…Torej, zajamejo bistvo letošnje akcije Veter v laseh, ki poteka pod sloganom S športom proti zasvojenosti.
 
K sodelovanju vabimo otroke in starše, prijatelje, pedagoge, sorodnike, dedke in babice. 
 
Sodelujete lahko v štirih kategorijah:
  • FOTO PRISPEVEK
  • LIKOVNI PRISPEVEK
  • LITERARNI PRISPEVEK
  • VIDEO PRISPEVEK
Vsi prispeli prispevki bodo objavljeni na spletni strani akcije www.vetervlaseh.si, na prireditvah akcije Veter v laseh in na FACEBOOK dogodku - Natečaj Veter v laseh 2015.
 
Za vsak prispevek boste lahko oddali svoj glas tako, da ga boste všečkali. Izbor najboljših bo opravila komisija v sestavi ekipe Športne unije Slovenije in promotorjev akcije Veter v laseh, pri čemer bodo upoštevani tudi všečki, zbrani na Facebook strani.
 
Trajanje natečaja: natečaj traja od 1. 5. do 10. 10. 2015.
 
Razglasitev najboljših bo objavljena na naši spletni strani in FB profilu akcije.
 
Kdo lahko sodeluje?
 
Na natečaju lahko sodelujejo otroci, mladostniki in njihovi najbližji. Fotografije morajo biti vaše oziroma od vaših družinskih članov (torej avtorske). Vsak avtor lahko sodeluje z največ enim prispevkom v vsaki kategoriji.
 
Kako oddaš svoj prispevek?
 
Vse prispevke zbiramo na Facebook strani dogodka - Natečaj Veter v laseh 2015.
 
  • literarni prispevek: po objavi na FB strani pošlješ po elektronski pošti vetervlaseh@sportna-unija.si
  • likovni prispevek: po objavi na FB strani pošlješ po navadni pošti na naslov Športna unija Slovenije, Vodnikova cesta 155, 100 Ljubljana (pripisom Veter v laseh – natečaj 2014)
  • foto prispevek: po objavi na FB strani pošlješ po elektronski pošti vetervlaseh@sportna-unija.si
  • likovni prispevek: preko pošte na naslov Vodnikova cesta 155, Ljubljana, s pripisom Veter v laseh – natečaj 2015
 
Zraven nujno zabeleži podatke avtorja (ime in priimek), kategorijo prispevka (foto, video, likovni ali literarni izdelek), naslov prispevka in kraj nastanka (v kolikor bo prispevek nastal na prireditvi Veter v laseh, zabeleži datum in kraj prireditve).
 
Zaželena/priporočena velikost fotografije je vsaj 500px širine ali višine, na fotografijo ni dovoljeno dodajati podpisa ali kakršnegakoli znaka/logotipa avtorja. Fotografija je lahko obdelana z računalniškim programom za delo s fotografijami, a le v mejah, ko se s posegi ne vpliva na vsebino fotografije. Dovoljene so torej korekcije barv, korekcija osvetlitve, korekcija kontrasta,... Kot organizatorji foto natečaja si pridržujemo pravico, da po lastni presoji izločimo fotografijo, za katero smo mnenja, da je bila računalniško obdelana na kakršenkoli drugačen način.
 
Nagrade
 
Nagradili bomo najboljše v posamezni kategoriji. Nagrade so: vikend paket za celo družino v GŠM Mozirje in promocijski paketi akcije Veter v laseh.
 
Avtorske pravice
 
Avtorske pravice nad prispevki obdrži avtor. Avtorji posredovanih prispevkov dovoljujejo Športni uniji Slovenije objavo prispevkov v tiskani ali spletni obliki za promocijo akcije Veter v laseh.
 
Avtor prispevka jamči, da je delo njegova avtorska stvaritev, da na njem ne obstajajo pravice tretjih oseb in da z njimi niso kršene katerekoli druge pravice.
 
Varstvo osebnih podatkov
 
S prijavo na natečaj prijavljeni dovoljuje, da Športna unija Slovenija, Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana za izvedbo natečaja in objavo rezultatov shranjuje njegove podatke. Prijavljeni ima pravico do vpogleda in popravka svojih osebnih podatkov ter lahko kadarkoli pisno ali ustno zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe podatkov v času trajanja natečaja in po njem. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.