VETER V LASEH NA OŠ CERKVENJAK

VETER V LASEH NA OŠ CERKVENJAK

  • 19.05.2014
  • Na OŠ Cerkvenjak so na sončno in prijetno toplo soboto, 10. maja uspešno izvedli prvo prireditev Veter v laseh v letošnjem letu. Na prireditvi je sodelovalo 205 učenk, učencev in 35 učiteljev in učiteljic. Vsi udeleženci akcije so zjutraj prejeli spominske majice akcije Veter v laseh ter se podali na športno doživetje.
Na OŠ Cerkvenjak so v sodelovanju z Občino Cerkvenjak na sončno in prijetno toplo soboto, 10. maja uspešno izvedli prvo prireditev Veter v laseh v letošnjem letu. Na prireditvi, ki je potekala v športno rekreativnem centru Cerkvenjak, je sodelovalo 205 učenk, učencev in 35 učiteljev ter učiteljic.  Vsi udeleženci akcije so zjutraj prejeli spominske majice akcije Veter v laseh ter se podali na športno doživetje.
 
Program prireditve so prilagodili razpoložljivim prostorskim in materialnim pogojem, vključeval pa je kros, pohodništvo po šolski učni poti, mali nogomet, tenis, štafetne igre, plesne točke in ustvarjanje literanih prispevkov.
 
Organizator je poskrbel za primerno ozvočenje glavnega mesta prireditve na stadionu in ustrezno koordinirano vodenje dogajanja tudi preko zvočnika. Sicer pa si je dogajanja na prireditvi ogledalo okoli 50 staršev, domačinov in ostalih obiskovalcev.
 
Po končanih tekmovanjih so poskrbeli tudi za svečano razglasitev, podelitev pisnih priznanj in medalj akcije najuspešnejšim udeležencem. Diplome in medalje sta podelila podžupan občine Cerkvenjak, Andrej Kocbek in ravnatelj Osnovne šole Cerkvenjak, mag. Mirko Žmavc.