Sevniški karatlon 2023

Sevniški karatlon 2023

  • 01.06.2023
  • Klub borilnih veščin Sevnica je v sredo, 31. maja 2023 v okviru praznika Krajevne skupnosti Sevnica in v sklopu vse slovenskega projekta Veter v laseh organiziral tradicionalni Sevniški karatlon - poligon s premagovanjem ovir za predšolske otroke in osnovnošolce do 12. leta starosti.

Dogodek se je odvijal v spodnji telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica.

Slogan akcije je S športom proti zasvojenosti! Mlade želimo ozavestiti, da vse oblike zasvojenosti negativno vplivajo na posameznikovo življenje, na drugi strani pa imajo športne aktivnosti in redno gibanje velik pozitiven učinek na splošno počutje in uspešnost na vseh področjih. Zato želimo z bogatim celodnevnim športnim in spremljevalnim programom doseči, da bi mladi preživeli dan ob športu in druženju s svojimi družinami in sovrstniki ter spoznali, da je šport v prvi vrsti zabava, sprostitev, druženje s prijatelji, veselje in smeh.

Izvedbo programa Veter v laseh je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in Športne unije Slovenije s tehnično podporo in izvedbo društva Klub borilnih veščin Sevnica. 

Vsem udeležencem KARATLONA je vodstvo kluba za uspešno premagane ovire podelilo diplome in medalje, Športna unija Slovenije pa je prispevala praktična darila. »Sevniški KARATLON – Pozdrav poletju« je bil tako uspešno zaključen.

Projekt Veter v laseh je sofinanciran s strani Fundacije za šport. 

Zapisali: KBV Sevnica

Sevniški karatlon 2023