Septembrski Veter v laseh v Begunjah

Septembrski Veter v laseh v Begunjah

  • 25.09.2023
  • V petek, 22. septembra 2023, dan pred slovenskim dnevom športa, so na podružnici Maksim Gaspari Begunje izvedli že tradicionalno športno prireditev, Veter v laseh.

Tokrat je veter zapihal v pravo smer in odpihnil oblake, zato smo športno dopoldne preživeli v prijetnem vzdušju na svežem zraku.

92 učencev od 1. do 5. razreda je sodelovalo v mešanih skupinah. Najprej so se preizkusili na ustvarjalnih delavnicah, kasneje pa so premagali devet različnih poligonov. Ob demonstraciji desetih učiteljev so se preizkusili v košarki, nogometu, atletskem poligonu, skakanju gumitvista, ristancu in drugih športnih preizkušnjah. Ves čas nas je spremljala glasba, ki je poskrbela za dobro voljo vseh sodelujočih.

Najmlajši učenci naše šole so že ob začetku dneva prejeli majice z motivom Vetra v laseh, ob zaključku pa so vsi sodelujoči prejeli praktične nagrade, za katere je poskrbela Športna Unija Slovenije.

Dan je minil hitro in zabavno, v športnem duhu. Prireditev je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in Športne Unije Slovenije. Vsi se že veselimo naslednjih športnih druženj.

Zapisala: Marjeta Turšič, OŠ Maksim Gaspari Begunje

Veter v laseh na OŠ Maksim Gaspari v Begunjah, september